Talijanski brand Chicco najveći je europski brand za bebe, koja je pod okriljem globalne tvrtke Artsana Group, usmjerene na inovativne proizvode za njegu cijele obitelji, od dječje opreme i igračaka do kozmetike i medicinskih uređaja.

Brand s desetljećima dugom tradicijom prisutna je u više od 120 zemalja na 6 različitih kontinenata.

U nešto više od 60 godina Chicco je razvio izuzetno širok i raznolik asortiman proizvoda koji slijede suvremene trendove i stručne smjernice, nude učinkovita rješenja za moderne roditelje, a djeci nude sigurnost, udobnost te skladan i zdrav razvoj.

Ključni dijelovi dječje opreme uključuju kolica, autosjedalice, ležaljke i ljuljačke, klokanice, prijenosne krevetiće i mnoge druge dodatke koji olakšavaju roditeljstvo i osiguravaju djeci siguran razvoj i ugodno djetinjstvo.

Također postoji široka paleta dječjih uređaja poput predmeta za hranjenje i dojenje, medicinskih uređaja, uključujući termometre i raznoliku paletu kozmetike za sve generacije, uključujući kreme za sunčanje, komarce i insekte, predmete za njegu beba i slično.

Chicco igračke

U segmentu igračaka nalazimo zvučne, lokalizirane i didaktičke igračke koje umiruju, pružaju osjećaj sigurnosti i topline, potiču motorički, senzorni i govorni razvoj te podučavaju i zabavljaju dijete. 

Više..

Scroll to Top