APOLLO GROUP

Dobro nam došli!

Svojom djelatnošću, veleprodajom dječjih igračaka, kvalitetne dječje opreme renomiranih proizvođača, dječjeg pribora i tekstila. Na slovenskom tržištu prisutni od 1997. godine. Ubrzo nakon toga proširili smo poslovanje na susjednu Hrvatsku i Makedoniju, kao i na druge zemlje svijeta. Danas smo jedan od vodećih ponuđača ovog asortimana. Možemo se pohvaliti pažljivo odabranim i izuzetno širokim prodajnim programom.

Misija

Djeca su roditeljima bit života. Oni predstavljaju budućnost. Naša je misija roditeljima ponuditi proizvode s kojima će biti zadovoljni kad se djeca rode i tijekom odrastanja, a koji djeci omogućuju poticajan i zdrav razvoj. Stoga su korisna vrijednost, kvaliteta i sigurnost vodeći čimbenici u odabiru našeg prodajnog programa. Možemo se pohvaliti pažljivo odabranim i izuzetno širokim prodajnim programom.

Vizija

Prisutni smo s našim proizvodima u svim fizičkim i internetskim trgovinama, gdje svojim cijenjenim kupcima želimo ponuditi samo najbolje i najkvalitetnije proizvode za svoju djecu. U budućnosti planiramo ojačati svoju prisutnost na domaćem i inozemnom tržištu, jer su i naši kupci svjesni važnosti kvalitetnih i sigurnih proizvoda, jer sretna djeca predstavljaju zadovoljstvo roditelja.

INFORMACIJE

Apollo HR d.o.o.

Pustodol Začretski 19a,

49223 Sveti Križ Začretje
HRVATSKA

 

Direktor poduzeća: Jelena Samardžić

 

Matični broj: 2386054   OIB:  65310713321
Tel.: +385 49 658 260

info@apollo.hr
www.apollo.hr

Scroll to Top