Talijanski brand Chicco najveći je europski brand za bebe, koja je pod okriljem globalne tvrtke Artsana Group, usmjerene na inovativne proizvode za njegu cijele obitelji, od dječje opreme i igračaka do kozmetike i medicinskih uređaja.

Brand s desetljećima dugom tradicijom prisutna je u više od 120 zemalja na 6 različitih kontinenata.

Chicco igračke

U segmentu igračaka nalazimo zvučne, lokalizirane i didaktičke igračke koje umiruju, pružaju osjećaj sigurnosti i topline, potiču motorički, senzorni i govorni razvoj te podučavaju i zabavljaju dijete. Svi Chicco proizvodi izrađeni su u suradnji sa stručnjacima iz različitih područja, kako u području zdravstva, tako i iz područja pedagogije.

Chicco igračke zadovoljavaju djetetove potrebe za otkrivanjem i učenjem. Uz prave poticaje, vaša će beba rasti i razvijati se sigurno i sretno.

NOVO! Prirodno, šareno, razigrano!

Pažljivim odabirom igračaka možemo se pobrinuti za budućnost našeg planeta! Chicco predstavlja NOVU liniju ECO+ igračaka koje su izrađene od 80% reciklirane plastike i bioplastike. Igračke su prirodne, šarene, razigrano dizajnirane i s ljupkim motivima, a prije svega su prijateljske prema okolišu i našim najmlađima! 

Ponudu igračaka Chicco ECO+ potražite u specijaliziranim prodavaonicama dječjim igračkama

Više o liniji ECO+ pročitajte ovdje.


Oprema i pribor za bebe Chicco

Ključni dijelovi dječje opreme uključuju kolica, autosjedalice, ležaljke i ljuljačke, klokanice, prijenosne krevetiće i mnoge druge dodatke koji olakšavaju roditeljstvo i osiguravaju djeci siguran razvoj i ugodno djetinjstvo.

Također postoji široka paleta dječjih uređaja poput predmeta za hranjenje i dojenje, medicinskih uređaja, uključujući termometre i raznoliku paletu kozmetike za sve generacije, uključujući kreme za sunčanje, komarce i insekte, predmete za njegu beba i slično.

U nešto više od 60 godina Chicco je razvio izuzetno širok i raznolik asortiman proizvoda koji slijede suvremene trendove i stručne smjernice, nude učinkovita rješenja za moderne roditelje, a djeci nude sigurnost, udobnost te skladan i zdrav razvoj.

Scroll to Top