NUK… daje osjećaj sigurnosti i povjerenja

Više od 60 godina NUK je posvećen svakodnevnoj potrazi za novim rješenjima koji olakšavaju život za roditelje i pomažu njihovoj djeci u razvoju. Tijekom ovog procesa posvećeni su razvoju proizvoda u suradnji sa mnogim stručnjacima u različitim segmentima: primaljama, liječnicima, nutricionistima i roditeljima.

Sve je započelo prvom ortodontskom dudom, NUK-ovim “remek-dijelom”. Dva stručnjaka prof. dr. W. Balters i dr. med. dent. A. Muller izumom prve ortodontske dude postavili su temelje još davne 1956. godine. Od tada je započeo razvoj jedinstvenog NUK asortimana. Originalna NUK duda smanjuje rizik od deformacije čeljusti i zubi, a poseban NUK oblik sisača simulira majčinu bradavicu tijekom dojenja.

Nuk

 

Djeca su najveći izbor sreće na svijetu. NUK-ova misija je zaštita i unapređenje razvoja djece. Dobro promišljena rješenja do kojih sustavno vodi ovaj pristup danas se vide u cjelokupnom asortimanu NUK proizvoda. Svi proizvodi temelje se na modularnom dizajnu i idealno odgovaraju različitim razvoju faza djeteta – od rođenja, pa sve do predškolske dobi.

Mame u više od 120 zemalja vjeruju jedinstvenom znanju i iskustvu koje pružaju NUK proizvodi.

Scroll to Top