Uvijek popularni automobili pravi su hit među djecom i odraslima! Kultna marka automobila iz Francuske, Majorette, desetljećima stvara male metalne automobile, kao kolekcionarske predmete ali i kao igračke za djecu. Majorette je dugogodišnji partner automobilske industrije, što im omogućuje da vrlo realno razvijaju vozila. Od osobnih automobila i građevinskih vozila do trkaćih automobila i setova za igre, ponešto za svakoga.

Godine 1961. Eric Véron osnovao je Rail-Route i počeo proizvoditi makete željeznica. Prvi automobil pod imenom Majorette pojavio se na tržištu 1964. i kako su automobili postajali sve popularniji pod tim imenom, već 1967. preimenovali su tvrtku u Majorette te su tako počeli graditi čvrste osnove za razvoj branda.

Majorette je uvažen brand s dugom tradicijom koja u proizvodnji modela automobila koristi visokokvalitetne materijale i osigurava visoku igraču vrijednost. Modeli su originalne i vrlo realne kopije automobila svjetski poznatih marki, tako da mogu lako probuditi strast i nadahnuće kod obožavatelja širom svijeta.

Sve igračke za Majorette proizvedene su u vlastitim tvornicama Simba Dickie Group i testirane su prema visokim standardima kvalitete proizvoda. Većina ih je izrađena na Tajlandu, a nekoliko setova za igre izrađeno je u tvornici Smoby Toys u Francuskoj.

Tvrtka teži vrhunskoj proizvodnoj tehnologiji u kombinaciji s inovativnim dizajnom i osigurava trajnost i sigurnost njihovih proizvoda. Surađuju s međunarodno priznatim institutima, što osigurava usklađenost proizvoda s međunarodnim sigurnosnim standardima. Također pridaju veliku važnost radnim uvjetima pod kojima se proizvodi proizvode – Majorette je članica BSCI-a kao dio Simba Dickie Grupe.

Scroll to Top