Dimian je međunarodna tvrtka s uredima u Njemačkoj, Italiji i Hong Kongu. Počeci tvrtke sežu u 1959. Proizvodi se distribuiraju u 130 različitih zemalja svijeta.

Dimianova misija je izrađivati igračke koje će obradovati našu djecu.

Da bi postigli ove ciljeve, stručnjaci tvrtke nastoje svake godine istraživati tržište i poboljšavati proizvode. Naravno, kad su ih izrađivali, razmišljali su i o zaštiti okoliša, što im je glavni prioritet. Većinu svog vremena posvećuju odabiru sirovina i procesu proizvodnje. Kao primjer, mogu se pohvaliti recikliranom ambalažom od 85%, ali naravno žele postići 99% u narednim godinama. Dimian proizvodi udovoljavaju svim međunarodnim i svjetskim propisima o sigurnosti igračaka.

Dimian ima 60 godina iskustva na tržištu igračaka. Neprestano teži kontinuiranom i uspješnom uvođenju novih proizvoda u kategoriju za djevojčice i igračke na otvorenom. Bebe, lutke, kolica za lutke, prijenosni krevetići za lutke, interaktivne plišane životinje … to su igračke kojima brand Dimian ispunjava ponudu na policama.

Dimian je jedna od vodećih tvrtki u sektoru proizvodnje dječjih igračaka. Marka Bambolina također se može pohvaliti jednom od najcjenjenijih brandova. Dimian je poznat po izuzetno visokoj kvaliteti i najboljem dizajnu igračaka. Vjeruju da su djeca naša budućnost i stoga većinu svog vremena posvećuju izradi igračaka koje potiču dječju kreativnost i maštu.

Između ostalog, u ponudi su i lokalizirane igračke koje djeci nude interakciju i još više radosti na hrvatskom jeziku.

Upoznajte bajkovitog jednoroga koji zavodljivo trepće blistavim očima i ima svjetleći rog i šarenog kita Stellu koji jedva čekaju da Vam ispričaju bajku Mala sirena na hrvatskom jeziku.

Scroll to Top