Posteljine  Bubaba by FreeON u prekrasnim bojama i nježnim motivima, udobna gnijezda ze bebe, ljupki ogrtači za kupanje i ručnici sa kapuljačom, višenamjenski jastuci za dojenje, mekane dekice, šaroliki podbradci i brojne fotelje sa zabavnim motivima , samo su dio velike ponude pomno osmišljenih i tehnički dorađenih proizvoda koji nastaju pod okriljem robne marke Bubaba by FreeON.

Čudesni tekstilni proizvodi proizvedeni su u EU- u Hrvatskoj i izrađeni iz najkvalitetnijih materijala od kojih naglašavamo najkvalitetniji pamuk.  Mnoštvo proizvoda ima i unikatni vez, te su kao takvi jedinstveni na tržištu. Proizvedeni sa ljubavlju prema najmlađima i u želji da roditeljima ponudimo najbolje i najljepše za njihovu djecu.

Robna marka Bubaba by FreeON nudi širok izbor proizvoda; proizvoda za svakodnevnu upotrebu i odlične dodatke u njezi djeteta, kao i one koji imaju dekorativnu svrhu i uljepšavaju svaki kutak doma ili dječje sobe. Ljupki i moderni dezeni, boje i oblici pružaju djetetu izuzetnu mekoću, toplinu, sigurnost i udobnost.  U želji da djeci omogućimo udoban odmor i miran san, opušteno kupanje i istraživanje okusa u hrani, kao i zabavno djetinstvo, razvijamo inovativne proizvode i oblikujemo atraktivne dizajne, koje sa veseljem biraju roditelji za sreću svoje djece.

Scroll to Top