Roditeljstvo nije samo najvažnija, već i najzahtjevnija i najvrjednija uloga u životu. Kako bismo vam pružili proizvode za bezbrižne i ugodne trenutke s vašom djecom, razvili smo široku paletu kvalitetnih, sigurnih, funkcionalnih i estetski savršenih proizvoda u suradnji sa stručnjacima i u skladu sa zahtjevima suvremenih roditelja, koji će vam pružiti zabavu, ljubav i nezaboravne trenutke s vašim mališanima.

Naša misija je pružiti djeci sigurno, ugodno i zabavno djetinjstvo, a roditeljima ugodno, bezbrižno i zadovoljno roditeljstvo.

Kvalitetu i funkcionalnost stavljamo na prvo mjesto jer smo svjesni da u trenutku kada smo svi u potpunosti zaposleni, presudni su praktični proizvodi koji služe u više svrha i prate nas dulje vrijeme, a našim mališanima nude poticajno okruženje za rast i razvoj.

Robna marka FreeON, koja je pokrenuta 2013. godine sastoji se od četiri linije:

  • Street
  • Car
  • Home in
  • Sleeping

Street linija nudi široku paletu atraktivnih i funkcionalnih kolica za svakodnevne šetnje, vikend putovanja i obiteljske praznike. Odlikuje ih moderan dizajn. promišljene kombinacije boja, različite tehničke karakteristike, sve u skladu prema standardima. Naša kolica zadovoljit će vaše potrebe i ispuniti sva vaša očekivanja.

Vožnja nikada nije bila ugodnija i zabavnija.

Autosjedalice pružaju mališanu potrebnu razinu sigurnosti i udobnost na cesti. Unutar svake skupine veličina, postoji niz modela dostupnih za svaku fazu djetetovog razvoja koji se mogu prilagoditi djetetovoj veličini i pružiti mu sigurnost i udobnost. Marka se može pohvalili inovativnim i modernim autosjedalicama koje odlikuju promišljenje tehnološke funkcije i karakteristike, te su testirane u skladu s najnovijim standardima sigurnosti i kvalitete.

Autosjedalice FreeON odlikuje moderan dizajn, velika sigurnost i udobnost, što djeci omogućuje ugodnu i bezbrižnu vožnju.

 

Home linija kombinira dječje proizvode za kućnu upotrebu, udobne i praktične hranilice, hodalice, klokanice, program za kupaonu, udobne ljuljačke i ležaljke. Proizvodi su prikladni, funkcionalni i jednostavni za upotrebu, a glavna im je svrha pružiti djetetu slobodno istraživanje, navikavanje na samostalnost i aktivno sudjelovanje u svakodnevnim zadacima, a roditeljima olakšati svakodnevne zadatke i omogućiti ugodno roditeljstvo.

Definitivno ne bismo smjeli zaboraviti na drveni namještaj, prijenosne krevetiće, close&free krevetiće, podloge za previjanje i druge proizvode, uključujući tekstil za spavanje Bubaba by FreeON koji čine liniju za spavanje Sleep, a namjenjene su mirnom snu, ugodnom odmoru i slatkim snovima vaše djece, kod kuće, ili na putovanjima. izletima, s rodbinom ili prijateljima. Kvalitetan san djetetu osigurava zdrav rast i razvoj te dovoljno energije za svakodnevne aktivnosti, a roditeljima omogućuje dobar odmor i aktivno provođenje vremena s djetetom.

Želja nam je pružiti djeci pažljivo i profesionalno osmišljenu osnovu za daljnji rast i razvoj, a roditeljima omogućiti kvalitetno provođenje vremena s djecom i stvaranja vrijednih uspomena.

 

Scroll to Top