Impresivan izbor vozila

Dickie Toys impresionira svime što je jednostavno, mehaničko, tehnički savršeno, svime što se vozi, leti ili plovi. Kao dugogodišnji partner u automobilskoj industriji, svoj entuzijazam prenose na djecu i roditelje svojom strašću prema svemu mobilnom. Nakon više od 40 godina iskustva u industriji igračaka, znaju potaknuti djecu svih dobnih skupina na igru. U svom asortimanu nude široku paletu vozila i pokrivaju razne teme koje dijete prate kroz sve faze njegovog razvoja.

Povijest Dickie Toys seže u 1971. godinu, kada je Wolfgang Sauerborn osnovao tvrtku za igračke Sauerborn & Stűbinger, a zatim 1978. Dickie Toys Hong Kong. Tvrtka je 1984. preimenovana u Dickie Spielzeug (Njemačka) i Dickie Toys (međunarodna).

 

Dizajn i razvoj

Osim vlastite proizvodnje i dizajna vozila, Dickie Toys surađuje s mnogim partnerima u automobilskoj industriji i sektoru licenciranja igračaka. U suradnji s međunarodnim sveučilištima i dizajnerima iz cijelog svijeta stvaraju igračke koje su mreža sinergije visokog tehničkog znanja, trenutnih trendova i inovacija.

 

Kvaliteta i sigurnost

Oni teže kontinuiranoj optimizaciji kvalitete i postupaka kako bi se učinkovitim korištenjem resursa olakšao održivi rad. U proizvodnji i razvoju vode računa da osiguraju poštivanje međunarodnih standarda. Prije napuštanja tvornice, svaki se proizvod podvrgava unutarnjim i vanjskim provjerama kvalitete i sigurnosti kako bi se osiguralo poštivanje zakonskih zahtjeva u skladu s međunarodnim standardima.

 

Dickie Toys je sinonim za:

  • Širok raspon igračaka (od malih do velikih vozila, od realnih do izmišljenih, od mehaničkih do elektroničkih),
  • Širok raspon dobnih skupina (izrađuju igračke i za mališane i za tinejdžere – od 1 do 14 godina),
  • Visoka vrijednost igračke (puno funkcija, igračka utječe na poboljšavanje motoričkih sposobnosti djece i edukaciju o sigurnosti na cestama),
  • Omjer cijene i kvalitete (nudi visoku kvalitetu po prihvatljivoj cijeni),
  • Široka dostupnost (prisutnost u više od 100 zemalja svijeta).
Scroll to Top