Linija drvenih igračaka Polar B je linija nježnih pastelnih boja. Važan lik u ovoj liniji je polarni medvjed koji je na posebnoj misiji i prenosi važnu poruku o očuvanju planete Zemlje.

Igračke ove linije su zasnovane da potiču emocionalni razvoj djeteta i razvijaju dječju maštu. Uz igru važna je i sposobnost povezivanja i na taj se način djeca uz ovu liniju proizvoda lakše približavaju prirodi i razumiju pojam okoliša i života u njemu.

Na Sjevernom polu gdje živi polarni medvjed mnogo stvari nije kako treba. Zbog pretoplog vremena led se otopio u rijeku i sa sobom odnio medvjedove sanjke. Polarni medvjed je krenuo na put u potragu za sanjkama. Tijekom putovanja je sreo mnogo životinja koje su zbog utjecaja ljudi na okoliš ostale bez svog doma. Pridružile su mu se na putovanju svijetom . Djeci koju sretnu pričaju o lijepim, starim vremenima kada su sve životinje imale svoj dom i kada je svijet bio lijep i pravedan. Iako medvjed nije pronašao svoje sanjke, tijekom putovanja je sreo mnogo dobre djece koja su mu se pridružila i sada zajedničkim snagama prenose poruku o važnosti očuvanja okoliša.

I ti se možeš pridružiti polarnom medvjedu kako bi poruka stigla do svih.

Provjerite i  ostale linije drvenih igračaka Viga – proizvedene s ljubavlju prema djeci te brizi o njihovom sretnom rastu i razvoju.

 

 

Scroll to Top