Linija Baby Einstein proizašla je iz uvjerenja da budućnost pripada znatiželjnicima i pripada brandu Kids2 koji se, poput rasta i razvoja djeteta, sastoji od tisuća i tisuća malih pobjeda koje vode ka cilju – stvoriti djecu sretni i rasteretiti roditelje.

Glazba je važan dio našeg života. U kojem god obliku bio, prati nas na svakom koraku uglavnom prije nego što uopće napravimo prve korake.

Sprijateljite se sa slatkim psićima Chi Chi Love i djevojčicom Hannom i krenite u zajedničku avanturu. Chi Chi Love su zabavni psići puni zanimljivih ideja koji te zovu na igru.

Talijanski brand Chicco najveći je europski brand za bebe, koja je pod okriljem globalne tvrtke Artsana Group, usmjerene na inovativne proizvode za njegu cijele obitelji, od dječje opreme i igračaka do kozmetike i medicinskih uređaja.

Dimian je međunarodna tvrtka s uredima u Njemačkoj, Italiji i Hong Kongu. Počeci tvrtke sežu u 1959. Proizvodi se distribuiraju u 130 različitih zemalja svijeta.

Vse od leta 1949 ponuja nemška blagovna znamka Fehn lepe, estetske in kvalitetne otroške igrače, namenjene otrokom od rojstva naprej. Njihova posebnost je izjemna mehkoba, zaradi katere imajo otroci Fehn igrače še posebej radi, saj se lahko z njimi crkljajo, tolažijo in spijo.

Dickie Toys impresionira svime što je jednostavno, mehaničko, tehnički savršeno, svime što se vozi, leti ili plovi. Kao dugogodišnji partner u automobilskoj industriji, svoj entuzijazam prenose na djecu i roditelje svojom strašću prema svemu mobilnom. Nakon više od 40 godina iskustva u industriji igračaka, znaju potaknuti djecu svih dobnih skupina na igru.

Giuseppe Lisciani osnovao je Lisciani 1970-ih. Od tada su svi proizvodi stvoreni u Centru za obrazovanje i istraživanje Lisciani, gdje se neprestano testiraju i također poboljšavaju. Zato se Lisciani igračke smatraju najboljim edukativnim igračkama.

Brand Smoby francuskog je podrijetla i najveći je proizvođač igračaka na svijetu. Priča o tvrtki započela je davno 1924. godine, proizvodnjom drvenih slavina, nazvanih Moquin-Breuil. Preokret je došao preimenovanjem u Smoby, 1978. godine, kada su počeli proizvoditi igračke. Danas se proizvodna tvrtka Smoby smatra jednom od najmodernijih tvornica s više od 40000 m2 proizvodnog prostora.

Goliath Games je osnovan kako bi stvorio igračke i igre koje nadahnjuju mlade i odrasle da kroz igru ​​i zabavu uvježbavaju svoju maštu. Jedna je od tvrtki koja zaista razumije važnost kvalitetnog provođenja obiteljskog vremena i okupljanja ljudi tijekom igre.

Globalna tvrtka Nikko Toys Limited dizajnira i prodaje visokokvalitetna vozila s daljinskim upravljanjem marke Nikko i vozila sa svjetlosnim i zvučnim efektima marke Road Rippers.

Linija drvenih igračaka Polar B je linija nježnih pastelnih boja. Važan lik u ovoj liniji je polarni medvjed koji je na posebnoj misiji i prenosi važnu poruku o očuvanju planete Zemlje.

Uvijek popularni automobili pravi su hit među djecom i odraslima! Kultna marka automobila iz Francuske, Majorette, desetljećima stvara male metalne automobile, kao kolekcionarske predmete ali i kao igračke za djecu.

Robna marka VIGA je jedan od vodećih proizvođača drvenih igračaka. Još od 2003. godine kreira, proizvodi i distribuira kvalitetne, sigurne, poučne te djeci i okolišu sigurne drvene igračke.

Scroll to Top