Prva MAM duda prodana je 1976. godine, a svoj vlastiti proizvodni pogon otvoren je 1990. godine u Mađarskoj.

Trenutno se proizvodi robne marke MAM prodaju u više od 58 država na 5 kontinenata.  Najveći dio prodaje odlazi na Europu.  MAM surađuje sa 20 partnera iz područja medicine i u okviru 8 međunarodnih znanstvenih i standardizacijskih odbora, te su njihov član više od 40 godina. Svakodnevno sudjeluju sa znanstvenicima, stručnjacima iz područja medicine , istraživačima, vrhunskim tehnologijama ,  te roditeljima s kojima se razvijaju jedinstveni proizvodi za bebe koje odlikuje pomno osmišljen dizajn i funkcionalnost, čime se svakom djetetu omogućuje zdrav individualan razvoj, a roditeljima se olakšava svakodnevica.

Robna marka danas nudi širok izbor dudica sa najrazličitijim motivima, koje su oblikovane, kako bi svaka mama za svoje dijete pronašla baš takvu kakva mu treba, bočice za zanimljivim slikama, raznoliki funkcionalni sisači,  grizala, proizvodi za usnju njegu, dodaci za dojene i hranjenje.

 Sve od trenutka prvog djetetovog plača kada stigne na svijet, pa do samostalnog hranjenja i pijenja, neka vam MAM  bude podrška uz koju ćete se osjećati ugodno i sigurno, a razvoj vašeg mališana bude zdrav i skladan.

Scroll to Top