Goliath Games je osnovan kako bi stvorio igračke i igre koje nadahnjuju mlade i odrasle da kroz igru ​​i zabavu uvježbavaju svoju maštu. Jedna je od tvrtki koja zaista razumije važnost kvalitetnog provođenja obiteljskog vremena i okupljanja ljudi tijekom igre.

“Možemo to učiniti zajedno!” sjajan je motivacijski slogan koji prati tvrtku od 1980. Uz to, Goliath Games posvećen je stvaranju inovativnih proizvoda koji pospješuju dječji razvoj, kritičko razmišljanje, socijalne vještine i znatiželju.

Njegovi najprepoznatljiviji ikonski brendovi su Rummikub®, Tri-Ominos®, Wordsearch ™, Mad Dog, Animalost, Pop the Pig®, Doggie Doo ™, Gooey Looey ™, Catch the Fox ™ i mnogi drugi.

Goliath je također aktivan u mnogim drugim kategorijama igračaka, poput zagonetki, umjetnosti, aktivnosti na otvorenom i velikog broja noviteta. Njihovi bezvremenski klasici oduševljavaju sve generacije, nadahnjuju neograničenu igru i potiču djecu da istražuju svijet oko sebe.

Goliath je međunarodni proizvođač i distributer igračaka i igara sa sjedištem u Nizozemskoj i sjevernoameričkom odjelu u Planu u Teksasu. Tvrtka nastavlja s velikom potražnjom za Pressman Toy®, JAX® i Wahu® u SAD-u, Crown & Andrews® u Australiji, Modelco® u Francuskoj, Mac Due® u Italiji, Vivid Imaginations u Velikoj Britaniji i Elephanta® na Novom Zelandu .

Goliath je jedan od tri najveća proizvođača igara u Sjevernoj Americi i smatra se jednom od najbrže rastućih neovisnih tvrtki igračaka. Proizvodi Goliath prodaju se u više od 75 zemalja širom svijeta, s uredima u Nizozemskoj, Belgiji, Francuskoj, Španjolskoj, Portugalu, Njemačkoj, Poljskoj, Italiji, Hong Kongu, Australiji, Novom Zelandu, SAD-u i Kanadi.

Scroll to Top