Ipae-Progarden osnovala su braća Proserpio 60-ih godina prošlog stoljeća. Od male tvrtke specijalizirane za proizvodnju plastičnih materijala postali su tvrtka s prihodom većim od 80 milijuna eura te europski lider u proizvodnji vanjskog namještaja. U 90-ima je tvrtka uspjela osvojiti talijansko tržište, ali ne samo njih. Poduzeće je ostvarilo mogućnost distribuirati svoje proizvode u više od 60 zemalja diljem svijeta.

Temeljni ciljevi poduzeća uvijek su bili fokusirani na inovaciju, kvalitetu i održivost, istovremeno očuvajući kompetitivne cijene i širok asortiman proizvoda koji se mogu uklopiti u bilo koji prostor. Bilo u domaćem ili javnom prostoru, Ipae-progarden predana je pružanju rješenja za svaku moguću potrebu korisnika.

Ipea potrošačima želi ponuditi vrhunske proizvode, ne rušeći vrijednosti koje su temelj njihove vizije.

Linije:

·         Classic
·         Indonezija
·         Elegantna
·         Home
·         Contract and Promotion
·         Baby
·         Linija Baby Disney

Razmisli, Recikliraj

Ipae-Progarden je oduvijek bio posvećen okolišu i njegovoj održivosti pomoću stalnih napora da smanji utjecaj svojih proizvoda na okoliš, zbog toga se svi proizvodi mogu 100% reciklirati. Danas se ta pažnja prikazuje u korištenju novog, recikliranog materijala, koji se i sam može reciklirati, a dobiven je iz plastičnog otpada, kako post-potrošačkog tako i post-industrijskog.

Zahvaljujući ovoj svojoj obvezi, plastični otpad koji se treba zbrinuti može se reciklirati i time mu se pruži  mu novi život nakon pažljivog odabira može im se pružiti novi životni vijek u drugom obliku. Svi proizvodi izrađeni iz ovog novog ekološki prihvatljivog materijala ne mogu biti druge boje osim tamne jer se dobiva miješanjem više boja iz otpadnih proizvoda.

Scroll to Top