Dječja kolica Cheerio, Chicco

Moderna, udobna i minimalistička, jednostavna za upotrebu. Sportska kolica Cheerio idealna su za izlete i šetnje, a u prtljažniku će biti dovoljno mjesta za mnoge druge stvari. Chicco Cheerio lagana su i kompaktna kolica s automatskim sklapanjem pritiskom na jednu tipku, teška samo 5,6 kg.

Roditelji, napokon je stiglo ono što ste tražili. Chicco Cheerio, najmanja i najkompaktnija, samosklopiva kolica koja lako možete ponijeti sa sobom na odmor…kolica također mogu u avion kao ručna prtljaga.

Idealna za vruće ljetne dane, a čak ni neočekivana kiša neće vas omesti u šetnji. Ima produžen krović s UV50+ zašttitom od sunca i vodonepropusnu kišnu navlaku. Međutim, ako se lagana kišica pretvori u jači pljusak, sklopite kolica jednim pritiskom gumba i odvezite ih pod krov.

Uz Chicco sportska kolica Cheerio, zvana i kišobran kolica, svako će putovanje biti bezbrižno i opušteno. Kolica pružaju udobnu vožnju u kojoj će dijete uživati razgledavajući prostor oko sebe.

Kolica Cheerio primjerena su za upotrebu od rođenja, naslon se može u potpunosti podesiti u ležeći položaj, pa do 15 kg težine bebe.

Potražite ih u trgovinama s dječjom opremom u Bubamara trgovinama ili Baby Center trgovinama.

Scroll to Top