Rezultati neovisnog testiranja AMZS-a u suradnji s europskim automobilističkim klubom ADAC

AMZS je i ove godine u suradnji s europskim automobilističkim klubovima ADAC, ÖAMTC, TCS i drugima proveo testiranje sigurnosnih dječjih autosjedalica. S njemačkom potrošačkom organizacijom Stiftung Warentest testirali su odabrane autosjedalice i među njih prvi put uvrstili slovenski brend FreeON s modelom Galaxy i-Size.

Riječ je o testu sigurnosnih dječjih autosjedalica, koji provode autoklubovi i organizacije potrošača. Značajno su stroži od ostalih sigurnosnih standarda koje sjedalice moraju zadovoljiti ako ih želimo prodavati na tržištima europskih zemalja. Dakle, sve testirane sjedalice s ocjenom dobar i zadovoljavajući značajno premašuju zakonske zahtjeve, jer to znači i da su se pri izradi vodilo računa o strožim kriterijima.

Moderno dizajnirana autosjedalica Galaxy i-Size dobila je ocjenu zadovoljavajuće 3,0 što potvrđuje njezinu kvalitetu kako sa sigurnosnog tako i s korisničkog stajališta. Time je robna marka FreeON još jednom potvrdila da se s najvećim stupnjem profesionalnosti posvećuje kvalitetnoj ponudi opreme i pribora za bebe i djecu.

Moderen in udoben avtosedež Galaxy i-Size ima prilagodljivo zasnovo, zato je primeren za otroke od 40 pa do 105 cm. Ustreza najsodobnejšemu standardu i-Size, ima nastavljiv položaj za hrbet in glavo ter 360° vrtljivo sedišče, da je nameščanje otroka res enostavno. V vozilo ga pritrdite s pomočjo zanesljivega isofix sistema ter podporne noge, s 5-točkovnim varnostnim pasom pa otroka enostavno varno pripnete. Poleg udobnega dizajna avtosedež odlikujejo tudi prijetni in otroku neškodljivi materiali.

Autosjedalica Galaxy i-Size stoga je jedna od pouzdanijih na našem tržištu, a ujedno stoji uz bok etabliranim europskim brendovima. Valja istaknuti da takvi testovi ne uključuju samo testove sigurnosti od frontalnog i bočnog sudara, već i razne prednosti korištenja i prilagodljivosti djetetu, udobnost autosjedalice te odsutnost štetnih tvari u materijalima od kojih je autosjedalica izrađena.  Testovi se smatraju najstrožima  i dječja sjedalica Galaxy i-Size tvrtke FreeON je prošla kroz zahtjevno i stručno sito kojem možemo vjerovati.

Moderna i udobna autosjedalica Galaxy i-Size ima podesivi dizajn pa je prikladna za djecu od 40 do 105 cm. Zadovoljava najnoviji i-Size standard, ima podesivi položaj za leđa i glavu te sjedalo koje se okreće za 360° kako biste zaista lako smjestili svoje dijete. U vozilo je pričvrstite uz pomoć pouzdanog Isofix sustava i potporne noge, a uz pomoć sigurnosnog 5-točkastog pojasa lako ćete na siguran način vezati dijete. Osim udobnog dizajna, autosjedalice se odlikuju i ugodnim i neškodljivim materijalima prikladnim za djecu.

Više o rezultatatima testiranja AMZS.

Scroll to Top