Upoznaj Joolz Day5

Svaki roditelj želi toplinu, zaštitu i ljubav za svog mališana. Ruke roditelja su najsigurnije i najtoplije mjesto za mališana. No, povremeno svaki roditelj također treba malo odmora. Iako ništa ne može zamijeniti roditelja i njegov zagrljaj, Joolz je kreirao dječja kolica koja pružaju udobnost, zaštitu i toplinu. Meka i udobna košara, sjedalo koje se može postaviti u potpuno ležeći položaj i mnoge druge značajke na novim kolicima Day5 brinut će se da je vaš mališan u “dobrim rukama”.

Dječja kolica Day5 stvorena su s mislima na dobrobit roditelja i mališana. Day5 ima iznimno meku košaru s hipoalergenskim Tencel-Lyocel madracem koji osigurava udoban prostor za miran i opušten san vašeg novorođenčeta. Kada je dijete preveliko za košaru, možete je jednostavno i brzo pretvoriti u sjedalo. Naslon za leđa sjedala može se postaviti u potpuno ležeći položaj.

Sjedalo je ergonomski oblikovano i pruža potpunu podršku leđima, kukovima i nožicama vašeg mališana. Roditelji mogu bezbrižno koristiti kolica, jer znaju da je njihov mališan siguran i udobno smješten. Proširena nadstrešnica s UPF50+ zaštitom od sunca pruža optimalnu zaštitu vašem mališanu u sunčanim ili vjetrovitim danima. U košari za pohranu ima dovoljno prostora za potrepštine ili kupovinu; maksimalno opterećenje košare je 10 kg.

Dječja kolica Day5 izrađena su od ekološki prihvatljivih materijala, uključujući održivi hipoalergenski Tencel-Lyocel madrac; tekstilni dijelovi izrađeni su od recikliranih boca.

Krevetić mekan poput oblaka

najmekši krevetić s hipoalergenskim madracem Tencel™-Lyocell za potpunu udobnost.

Zaštitna nadstrešnica

Štit za zaštitu od vanjskih utjecaja koji čuva vašu bebu.

Potporno sjedalo

Patent u postupku i razvijen zajedno sa stručnjacima za savršenu ergonomsku udobnost.

Dizajnirajte ga sami*

Prilagodite svoj Joolz Day5 u jedinstveni transport koji odgovara vašem osobnom stilu.

Scroll to Top